Norges ledende kommunikasjonsselskap innen kultur & underholdning

I over ti år har vi arbeidet med over 50 ulike aktører som kulturhus, festivaler, museer, teater, opera, klassisk musikk, gallerier, TV- og radiokanaler, arrangører, produsenter og management. Det har gjort oss til ledende kommunikasjonsselskap i Norge innen kultur & underholdning. 

Kulturhus & konserthus

Museum & gallerier

Medier

Festivaler & arrangementer

Vi er et kreativt selskap
som skaper:

Strategi som gir vekst
Design som bygger personlighet
Teknologi som forenkler
Kommunikasjon som gir resultater

Skreddersydd
KulturApp

Vi er stolte over å kunne tilby en helt egen norskutviklet app skreddersydd for ditt kultur- eller konserthus.

Les mer på kulturapp.no

Vi har samarbeidet med Breakfast i flere år. De er en totalleverandør av kommunikasjons­tjenester og et viktig bidrag til vårt arbeid med å skape nasjonale merkevarer. Og så er det jo veldig trivelige folk da.

Kristoffer Vangen
CPO & CMO, Editor in chief, Bauer Media Norge

Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

Vi er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus. De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.

Baard Sundin
Markedssjef, Moss kulturhus

MARKEDSAVDELING PÅ LÅN

Trenger ditt kulturhus hjelp til salg og markedsføring?

Etter å ha arbeidet med over 30 kulturhus gjennom flere år, ser vi at mange av dere har den samme utfordringen. Dere har behov for hjelp i avgrensede perioder, eller med enkelte markedsføringsoppgaver. Det har vi en løsning på. Den har vi kalt “Markedsavdeling på lån”.

Les mer om det her

En nyhet om nyhetsbrev

Breakfast har nylig inngått et aktivt samarbeid med den norske leverandøren av nyhetsbrev, Make. Det feirer vi med å gi dere som kulturhus 3 måneder gratis lisens. Og det er ikke alt!

Les mer om det her

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?

Fyll inn navn og e-post i kontaktskjema, så avtaler vi en hyggelig kulturprat om kort tid!

Kontaktskjema kultur og underholdning
Navn
Navn
Fornavn
Etternavn

Se noe av det vi har gjort