Trenger ditt kulturhus hjelp til salg og markedsføring?

Etter å ha arbeidet med over 30 kulturhus gjennom flere år, ser vi at mange av dere har den samme utfordringen. Dere har behov for hjelp i avgrensede perioder, eller med enkelte markedsføringsoppgaver. Det har vi en løsning på. Den har vi kalt “Markedsavdeling på lån”.

Breakfast – mange flinke folk

Med “Markedsavdeling på lån”, vil vi i Breakfast være en lett tilgjengelig markedsressurs for kulturhuset ditt. Ambisjon, oppgaver og varighet bestemmer du. Enten du trenger vikar for en ansatt som skal i permisjon, hjelp med noen faste, løpende oppgaver, eller bare et par ekstra hender når julestria er som striest.

Ett kontaktpunkt – rimelig, enkelt og fleksibelt

Digital rådgiver, prosjektleder, tekstforfatter, grafisk designer, motion designer eller til og med en helt rå illustratør. Med “Markedsavdeling på lån” kan du slutte å lete etter den “magiske” deltidsansatte med 4 forskjellige utdannelser på CV-en. Alt du trenger vil alltid være bare en telefon eller e-post unna. Med én fast kontaktperson hos oss, blir det både enkelt, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Digital rådgivning
Kampanjeproduksjon
Kampanjekjøring
Nyhetsbrev
Webinnhold
Grafisk design
Tekstarbeid
Sosiale medier
…og lista er egentlig mye lenger. Så finner du ikke det du ser etter her, så er sannsynligheten stor for at vi fikser det likevel. Det er bare å spørre!

Vi kjenner kulturbransjen

Breakfast har gleden av å ha jobbet med over 30 kulturhus og scener, mange av dem gjennom flere år. Vi er også samarbeidspartner til interesseorganisasjonen Norske kulturhus. Det har ført til både gjensidig læring og gode relasjoner. For ikke å snakke om en rekke fine kulturopplevelser.

Drammen Scener

Det er alltid godt å ha Breakfast med på laget. Med en stor dose kompetanse og profesjonalitet, stiller Breakfast opp med å hjelpe til at idéer blir virkelighet, at oppgaver blir snarlig løst og at hverdagen for en markedsfører blir enklere. Breakfast har vært, og er fortsatt, en viktig og verdifull samarbeidspartner for oss.

Joakim R. Killingberg
Digital Markedsføringsansvarlig, Drammen Scener

Moss Kulturhus

Vi i Moss Kulturhus er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus.De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.

Baard Sundin

Markedssjef, Moss kulturhus

Nøtterøy Kulturhus

Et langt og tett samarbeid med utveksling av kompetanse har sikret oss stor suksess. Vi utvikler oss sammen og har en arbeidsflyt som sikrer oss en tydelig, digital tilstedeværelse.

Einar Schistad
Kulturhusleder, Nøtterøy Kulturhus

Drammen Scener

Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

Her er noen av kultur- og konserthusene vi har jobbet med:

Vil du vite mer?

Vi forteller deg gjerne mer om både det vi gjør for andre, og hva vi kan bidra med for å fylle setene på akkurat ditt kulturhus. Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Thomas de Vries
Byråleder / Strategisk Rådgiver / Partner
900 35 600
thomas@breakfast.no 

Kontaktskjema markedsavdeling på lån