Kultur & underholdning

I Breakfast er vi levende opptatt av kultur og underholdning. Vi har som mål å være en ledende leverandør av kommunikasjonstjenester og har i ti år arbeidet med over 35 ulike aktører som kulturhus, festivaler, museer, teater, opera, klassisk musikk, gallerier, TV- og radiokanaler, arrangører, produsenter og management.

Kulturhus & konserthus

Museum & gallerier

Radio & podkast

Festivaler & arrangementer

Vi er et kreativt selskap
som skaper:

Strategi som forandrer
Design som bygger personlighet
Teknologi som forenkler
Kommunikasjon som gir resultater

Nyhet!

Skreddersydd KulturApp

Vi er stolte over å kunne tilby en helt egen norskutviklet app skreddersydd for ditt kultur- eller konserthus.

Vi har samarbeidet med Breakfast i flere år. De er en totalleverandør av kommunikasjons­tjenester og et viktig bidrag til vårt arbeid med å skape nasjonale merkevarer. Og så er det jo veldig trivelige folk da.

Kristoffer Vangen
CPO & CMO, Editor in chief, Bauer Media Norge

Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

Vi er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus. De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.

Baard Sundin
Markedssjef, Moss kulturhus

Tett samarbeid med utviklere i Norge

Vi jobber mye med kultur- og konserthus, og dette gjør vi sammen med utviklerne i Ambio Software i Stavanger. Breakfast står som totalansvarlig med konseptutvikling, strategi, design, kundekontakt og innhold, mens Ambio bistår med implementering av tekniske tjenester, webløsninger og skybasert programvare.

Nysgjerrig på hva vi kan få til sammen?

Fyll inn navn og e-post i kontaktskjema, så avtaler vi en hyggelig kulturprat om kort tid!

Kontaktskjema kultur og underholdning
Navn
Navn
Fornavn
Etternavn

Se noe av det vi har gjort