Kultur & underholdning

Kulturhus & konserthus

Museer & gallerier

Radio & podkast

Festivaler & arrangementer

I Breakfast er vi levende opptatt av kultur, og vi har som mål å være en ledende kommunikasjonsaktør i det norske kultur- og underholdningsmarkedet. Siden 2014 har vi arbeidet med over 35 ulike aktører som kulturhus, festivaler, museer, teater, opera, klassisk musikk, gallerier, radiokanaler, arrangører, produsenter og management.

Vi er også samarbeidspartner til organisasjonen Norske kulturhus, og er blant annet initiativtakere til organisasjonens toårige digitale utviklingsprogram, Digital kulturhusdugnad.

Nyhet: Skreddersydd kulturapp

Vi er stolte over å kunne tilby en helt egen norskutviklet app skreddersydd for ditt kulturhus. Les mer om hva appen innebærer og fordelene med den her.

Utsolgt!

Har du en scene? Da har vi lyst til å fylle setene! Utsolgt er navnet på vårt konsept for digital kommunikasjon for kulturhus og scener.. Les mer om det her.

«Det er alltid godt å ha Breakfast med på laget. Med en stor dose kompetanse og profesjonalitet, stiller Breakfast opp med å hjelpe til at idéer blir virkelighet, at oppgaver blir snarlig løst og at hverdagen for en markedsfører blir enklere. Breakfast har vært, og er fortsatt, en viktig og verdifull samarbeidspartner for oss.»

Joakim R. Killingberg
Markedssjef, Drammen Scener

«Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.»

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

«Vi i Moss Kulturhus er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus.
De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.»

Baard Sundin
Markedssjef
Moss kulturhus

Stavanger

Overskrift

tekst

Lillestrøm

Overskrift

tekst

Moss Kulturhus

Overskrift

tekst

Byfesten

Tekst

Oseana

Overskrift

tekst

Her er noen av våre jobber