Festivaler & arrangementer

Vi har gjennom mange år jobbet med en rekke ulike kulturaktører, deriblant flere spennende festivaler og arrangementer. Dette har gitt oss mye kunnskap og erfaring om hva slags type kommunikasjon som gir best effekt innenfor akkurat dette feltet.

Vi er et kreativt selskap
som skaper:

Strategi som gir vekst
Design som bygger personlighet
Teknologi som forenkler
Kommunikasjon som gir resultater

Her er noen av festivalene og arrangementene vi har jobbet med:

Utsolgt!

Skal du arrangere en festival eller et annet kulturevent? Da sørger vi for publikum! Utsolgt er navnet på vårt konsept for digital kommunikasjon for kulturaktører.

Byfesten i Lillestrøm

Byfesten som farget byen

Hvordan synliggjøre en byfest som arrangeres for 25-året på rad på best mulig måte? Ønsket var en logo og visuell profil som skulle stå ut og sette farge på byen de fire dagene festivalen ble arrangert. Stikkord: synlig, fargerik, leken, energisk og festlig.

Figurfestspillene

Stødig profil for skjelvende figurer

Når mye av det som skal skje henger i en eller flere tynne tråder, trengs en levende profil som står støtt på egne ben. Det fikk Figurfestspillene til gangs da vi fikk lage profil. Besøk av selveste Titten Tei fikk vi også.

Statsfestivalen

Lekende jubileumsdesign

Hvert år fyller Stafsestivalen Sarpsborg til randen med teater, rockeband, workshop, eventyr, disko, korps og myyye mer. Vi fikk gleden av å lage designet til deres 10-årsjubileum. Resultatet: Lekent, levende og lett å like!