Kulturhus, teater & konserthus

Med nesten 20 kultur- og konserthus på kundelisten, har vi gjennom flere år og spennende prosjekter opparbeidet oss en spisskompetanse innenfor bransjen. Vi bistår med alt i fra strategi og rådgivning til web og digital kampanjer.

Skape sterkere brands

Engasjere publikum

Selge billetter

Vi er stolte over å ha jobbet med mange flotte kulturaktører, her er noen av dem:

For kultur- og konserthus leverer vi:

  • Strategi og rådgiving
  • Kampanjer og konseptutvikling
  • Innholdsproduksjon (tekst, foto og video)
  • Design og illustrasjoner
  • Websider
  • Sosiale medier
  • Digitale kampanjer 
  • Analyser og målinger

Samarbeider med Norske kulturhus

Breakfast er samarbeidspartner til interesseorganisasjonen Norske kulturhus som har rundt 130 konsert- og kulturhus på medlemslisten. Som samarbeidspartner bidrar Breakfast med et kompetanseløft innen digital markedsføring, i tillegg var vi initiativtakere til organisasjonens digitale utviklingsprogram, Digital kulturhusdugnad. Vi holder årlig foredrag for alle norske kulturhus på deres egen fagkonferanse.

Nyhet!

Skreddersydd kulturapp

Vi er stolte over å kunne tilby en helt egen norskutviklet app skreddersydd for ditt kulturhus

Utsolgt!

Har du en scene? Da har vi lyst til å fylle setene! Utsolgt er navnet på vårt konsept for digital kommunikasjon for kulturhus og scener.

Nøtterøy kulturhus

Økte omsetning og besøkende inntil 30 prosent!

Fire år på rad har kulturhuset hatt 20 til 30 prosent vekst i antall besøkende på nettsiden, og enda viktigere; de samme tallene for omsetningen!

Drammen Scener

Ett hus. Tre scener.

Drammen har rike teatertradisjoner. En levende konsertscene har det også vært lenge i byen ved elva. Så hva skjer når disse to aktørene skal ha ny profil, samles under én identitet, men samtidig bevare sin egenart?

Oseana

Overskrift

Tekst

«Det er alltid godt å ha Breakfast med på laget. Med en stor dose kompetanse og profesjonalitet, stiller Breakfast opp med å hjelpe til at idéer blir virkelighet, at oppgaver blir snarlig løst og at hverdagen for en markedsfører blir enklere. Breakfast har vært, og er fortsatt, en viktig og verdifull samarbeidspartner for oss.»

Joakim R. Killingberg
Markedssjef, Drammen Scener

«Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.»

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

«Vi i Moss Kulturhus er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus.
De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.»

Baard Sundin
Markedssjef
Moss kulturhus

Her er noen av våre jobber

Vi jobber med flere kultursektorer, se alle her.