Kulturhus, teater & konserthus

Med mange kultur- og konserthus på kundelisten, har vi gjennom flere år og spennende prosjekter opparbeidet oss en spisskompetanse innenfor kulturbransjen. Vi bistår med alt i fra strategi og rådgivning til web og digitale kampanjer.

Vi er et kreativt selskap
som skaper:

Strategi som gir vekst
Design som bygger personlighet
Teknologi som forenkler
Kommunikasjon som gir resultater

Her er noen av kultur- og konserthusene vi har jobbet med:

Samarbeid med Norske kulturhus

Breakfast er samarbeidspartner til interesse­organisasjonen Norske kulturhus som har rundt 130 konsert- og kulturhus på medlemslisten. Som samarbeidspartner bidrar Breakfast med et kompetanseløft innen digital markedsføring, i tillegg var vi initiativtakere til organisasjonens digitale utviklingsprogram, Digital kulturhusdugnad. Vi holder årlig foredrag for alle norske kulturhus på deres egen fagkonferanse.

Skreddersydd
KulturApp

Vi er stolte over å kunne tilby en helt egen norskutviklet app skreddersydd for ditt kultur- eller konserthus.

Les mer på kulturapp.no

Utsolgt!

Har du en scene? Da har vi lyst til å fylle setene! Utsolgt er navnet på vårt konsept for digital kommunikasjon for kulturhus og scener.

Nøtterøy kulturhus

Økte omsetning og besøkende inntil 30 prosent!

Fire år på rad har kulturhuset hatt 20 til 30 prosent vekst i antall besøkende på nettsiden, og enda viktigere; de samme tallene for omsetningen!

Drammen Scener

Ett hus. Tre scener.

Drammen har rike teatertradisjoner. En levende konsertscene har det også vært lenge i byen ved elva. Så hva skjer når disse to aktørene skal ha ny profil, samles under én identitet, men samtidig bevare sin egenart?

Det er alltid godt å ha Breakfast med på laget. Med en stor dose kompetanse og profesjonalitet, stiller Breakfast opp med å hjelpe til at idéer blir virkelighet, at oppgaver blir snarlig løst og at hverdagen for en markedsfører blir enklere. Breakfast har vært, og er fortsatt, en viktig og verdifull samarbeidspartner for oss.

Joakim R. Killingberg
Digital Markedsføringsansvarlig, Drammen Scener

Et langt og tett samarbeid med utveksling av kompetanse har sikret oss stor suksess. Vi utvikler oss sammen og har en arbeidsflyt som sikrer oss en tydelig, digital tilstedeværelse.

Einar Schistad
Kulturhusleder, Nøtterøy Kulturhus

Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med de kreative, engasjerte og profesjonelle menneskene i Breakfast. Vi har fått nye, flotte hjemmesider for Lillestrøm Kultursenter og Byfesten i Lillestrøm, samt ny profil for sistnevnte. Breakfast har styrket vår digitale satsning med automatisering og dynamisk retargeting, samt rapportering og analyse. Vi gleder oss til et fortsatt hyggelig samarbeid i mange år fremover.

Anne Merete Hagnæss Rodem
Markedssjef, Lillestrøm Kultursenter

Vi i Moss Kulturhus er veldig glade for å jobbe sammen med Breakfast. De jobber veldig helhetlig med 360-fokus.
De er proaktive og kommer med nye forslag, løsninger. De er oppdaterte på digitale muligheter. De har en solid kompetanse på salg og markedsføring innenfor kultursektoren.

Baard Sundin
Markedssjef, Moss kulturhus