Du har scenen. Vi fyller setene. I samarbeid med flere av kulturhusene i Norge har vi utviklet konseptet »Utsolgt«, en kombinasjon av skreddersydde markedsføringstjenester og operativ rådgivning.

Det hjelper ikke med verdens beste og mest fristende program hvis ingen vet om det. Med konseptet Utsolgt bistår vi med generell synlighet og salgsfremmende arbeid. Konseptet er skreddersydd for kulturaktører og den unike kundereisen som gjelder ved kjøp av billetter til arrangementer, konserter og forestillinger.

  • Økt billettsalg. Full integrasjon
    Vi hjelper deg med å lage nettsider som fungerer like godt på mobil som på desktop. Nettsiden kan du enkelt oppdatere selv, og du har selvfølgelig full integrasjon mot ditt eget billettsystem.

 

  • Millioner av annonsevisninger
    Vi sørger for at du når ut til de riktige målgruppene med relevante budskap, arrangementer og mer, på en effektiv og engasjerende måte – i kanalene der målgruppene er.

 

  • Visuell treffsikkerhet
    Et godt og gjennomtenkt design har mye å si for hvordan mottakeren oppfatter budskapet ditt. Vi bistår med med alt fra revitaliseringer til helt nye profiler.

 

En løsning som forenkler, strukturer og automatiserer
slik at du når dine målgrupper på en effektiv måte.

Økt kontroll. Økt synlighet. Økt billettsalg.

Med display-annonsering i Google-nettverket når du ut til brukerne på en rekke ulike nettsider de besøker, slik som for eksempel nettaviser.

Vi jobber med annonsering i alle de store digitale mediene slik som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og Google.

Måle. Måle. Måle.

Vi er opptatt av å måle effekten av det vi gjør. Derfor har vi utviklet et helt eget dashboard som samler de viktigste nøkkeltallene – alt på ett sted. Dashbordet henter nøkkeltall fra blant annet Google Analytics, sosiale medier og nyhetsbrev-tjenester. Med denne innsikten kan du hele tiden evaluere og lære av de aktivitetene du gjør, justere deg inn og ta riktige beslutninger for å oppnå bedre resultater.

Konkrete tall og resultater gjør det enklere
å ta gode beslutninger om videre markedsføring.

Har du lyst til å finne ut av hvordan Utsolgt kan forenkle din markedsføring?

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktskjema kultur og underholdning
Navn
Navn
Fornavn
Etternavn