Sammen om suksess

For:

Fargerikt. Lekent. Liten. Handy. Moderne. Motiverende. Personlig. Fremoverlent. Kanskje ikke de stikkordene man oftest forbinder med en årsrapporter, HMS-hefter og lommeguider. Inntil nå. For når Visma Exso ønsker seg slike ting, skal de være personlige, utfordre og tilføre noe eget. Gjerne ønsker man også å gjøre noe annerledes. Hvorfor? Jo, fordi da gir det mer lyst til å lese mer.

Lett å like. Lett å ta med.

Mange av Visma Exso sine ansatte er mye på farta. Med over 300 ansatte, og kontorer over hele landet, er det essensielt at trykksakene ikke bare faller i smak. De må være lette å like og lette å ta med seg. Ikke minst måt de formidle viktig informasjon på en tydelig måte. Vi ønsket å lage en slags page-turner hvor man gjennomgående leker. Dette for å gi magasin-følelsen, men også sørge for at folk ønsker å bla videre. Derfor handler det ikke bare om informasjon, men om å tilføre det lille ekstra i både design, kvalitet, håndarbeid og andre detaljer.

Hvordan vi gjorde det kan du se litt lenger ned.

Til nytte og glede.

Grafikk og ikoner er skapt for å lage en rød tråd gjennom det hele. Samtidig er det laget en grafisk profil som kan strekkes og dras i slik at den aldri blir kjedelig. Her kan viktig informasjon fremheves, samt ikoner og farger kan gjenbrukes også på web, intranet og ved andre behov. Ved å tenke slik utvikler vi en nyttig verktøykasse til mange slags typer bruk.

I tillegg til det rent visuelle, har vi også bidratt med språk- og tekstarbeid. Selvsagt i tett samarbeid med Visma Exso, slik at vi sikrer en helhetlig tone både visuelt og skriftlig.

Andre jobber for: