Lifjell Hyttegrend

For:

Breakfast fikk i oppgave å utarbeide logo, profil og nettside for Lifjell Hyttegrend – et helt nytt hytteområde på Lifjell med selveiertomter og nøkkelferdige hytter fra Lende AS. Lifjell Hyttegrend byr på fine rekreasjonsmuligheter året rundt; skiløyper rett utenfor døren og kort vei til alpinanlegg, fantastiske fotturer og flotte fiskevann.

Inspirert av naturen og årstidene
Da vi skulle utvikle logoen for Lifjell Hyttegrend lot vi oss inspirere av terrenget og fjelltoppene på Lifjell. Samtidig som logoen har et særpreg er den også enkel og moderne, og fungerer fint på flere ulike kommunikajsonsflater.
 
Siden Lifjell er en helårsdestinasjon ønsket vi å lage en fargeprofil som baserer seg på de fire årstidene med assosiasjoner til natur, fjell, himmel, snø, vann, mose, blader og sol. Fargene skal kunne brukes i all kommunikasjon fra Lifjell Hyttegrend.

Stilren og delikat nettside
Vi utviklet en stilren og delikat nettside for Lifjell Hyttegrend i tråd med den nye profilen og fargepaletten. Gjennom tekst og stemningsfulle bilder fra Lifjell, presenteres både området og hyttemodellene på en innbydende måte. I tillegg til kontaktsiden har vi også lagt inn en tomt- og boligvelger som tilpasser prisen etter hyttemodellen du velger.

Andre jobber for: