Frebergs – helnorsk, folkelig og skikkelig godt

For:

Frebergs er norsk kvalitet.
Siden 2016 har vi jobbet med de tre brødrene Freberg, hovedsakelig med Hvasser Asparges. Men de tre brødrene dyrker langt mer enn bare lokal og håndplukka Asparges fra Hvasser. Siden 2012 har de sammen drevet moderne, norsk landbruk. Frebergs har høy kunnskap om agronomi, og stor kjærlighet til jorda. Da de trengte hjelp til å bygge merkevaren Frebergs, som en foretrukken leverandør av grønnsaker, frukt og blomster, var vi ikke vonde å be.

Nevenyttig og hyggelig
Selv om hardt arbeid ligger til grunn for alt Frebergs gjør, så er det store smilet aldri langt unna. Dette er naturlige, ekte og hardtarbeidende karer, noe som gjenspeiles i profilen. Logoen har som hensikt å gi assosiasjoner til hardt arbeid, signaliserer det røffe, nevenyttige og ekte. Ikke minst er den folkelig, hyggelig og har et lite snev av humor med formene i r-en og g-en.

Rolige farger og et grønt univers
Fargene er tenkt som et rolig bakteppe, basert på et grønt univers. Hvert produkt har fått en egen distinkt farge som står i kontrast til denne fargepaletten.

Brødrene bærer brandet
Som en bærende del av profilen, ønsket vi å skape en illustrasjon av brødrene. På den måten forsterkes den personlige tilnærmingen til det ekte og kortreiste. Gjennom illustrasjonen blir man raskt kjent med de tre brødrene som dyrker helnorske råvarer og at de er hardtarbeidende, ekte bønder du kan stole på.

Grønnsakene ligger til grunn
Med utganspunkt i den gode gamle, tradisjonelle ornamentale formen i rosemaling har vi laget denne med elementer som representerer Frebergs univers. Samlet viser de Frebergs sortiment, hver for seg benyttes de for å vise deres unike produkter.

Frebergs er:
Kvalitet
Tradisjon
Ekte

Profesjonell og snill
Som de tre brødrene selv er, så er man lette og muntlige i språket. Likevel ligger det alltid tung fagkompetanse til grunn. Det betyr at man alltid ser etter en måte å fortelle om brødrene, produktene eller hva de står for på en måte som er ukomplisert, proff og snill.

Dette gjorde vi:
Logo
Visuell identitet
Illustrasjon
Tone of voice

Andre jobber for: