Tradisjonsrik modernisering

I 2018 slo to av Tønsbergs fremste advokatfirmaer seg sammen. Resultatet ble HBL Advokatfirma. Et moderne advokatfirma med tyngde, erfaring og tradisjon. Se jobben vi fikk lov til å gjøre for dem her.

Historisk sett har HBL røtter tilbake til 1800-tallet. Siden 1936 har tre generasjoner Haraldsen hatt tilhold i bygården i Storgaten 39 på Tønsberg Torv. Ved å slå sammen Advokatfirmaet Haraldsen Bydal & Co med Advokatfirma Lie & Co forente de to selskapene krefter og ble enda sterkere. En viktig del av å føle samhold er en identitet. En visuell likhet som alle i firmaet kan samles under og være stolte av.
Nettopp derfor ble det utviklet en profil som utstråler modernitet, stabilitet og seriøsitet. Dette er ikke prangete advokater. Noe som var viktig i utformingen av sluttproduktet. Derfor ble det heller ingen prangende profil. På subtilt vis understreker profilen seriøsitet, ydmykhet og profesjonalitet. Samtidig er den moderne, står ut og tidløs. Navnet er en sammenslåing av de to firmaenes navn. Dette er det bærende visuelle elementet. Hjemmesiden er skreddersydd for god navigasjon, fungerer på mobil, pc og alskens duppeditter. Selvfølgelig.

Noe av hva vi gjorde:

Idè
Logo
Profil
Foto
Tekst
Webdesign
Annonser