Sjokedorisei – Se den nye profilen til Figurfestspillene (og møt Titten Tei)

Når mye av det som skal skje henger i en eller flere tynne tråder, trengs en levende profil som står støtt på egne ben. Det fikk Figurfestspillene til gangs da vi fikk lage profil. Besøk av Titten Tei har vi også fått. Kom innom og si hei, hvis du vil.

Vi har lang erfaring med å utarbeide profiler for festivaler, konsertscener, kulturhus og drøssevis av kultur-aktører i hele landet. Gøy var det derfor å bryne seg på en ny type aktør. Festspill er alltid morsomt, enda gøyere er det når det skal være flere dager med figurfestspill til ende.

Her skulle profilen gjenspeile det figurteater dreier seg om. Samtidig måtte den være fleksibel nok til at den kunne passe i brosjyrer, sosiale medier, som flyere i program og en rekke andre steder. I tillegg må selvsagt profilen gi rom til å vise visuelle drypp av forestillinger, workshop, kurs og alt annet som foregår under slike festspill.

Nettsiden er bygget for at arrangørene selv enkelt skal kunne publisere innhold. Profilen er utviklet for å stå støtt på egne ben og inneha hovedrollen, men også fungere som en lydig statist når andre skal frem i lyset.

Festivalen går av stabelen 24. januar til 26. januar og nettsiden kan du sjekke ut her. En forestilling eller ti som du liker, kan det også fort hende du snubler over. Selv har vi sett oss ut flere godbiter. I lokalene våre i Spiret blir det utstilling hele helgen. Blant annet kan du se selveste Titten Tei!

Det vi gjorde:

Logo
Profil
Webdesign
Webutvikling
Tekst
Uttak til sosiale medier
Plakater
Flyere
Banner
Program
Låner ut huset til utstilling

Andre jobber for: