Pengesmarte barn med Sparebanden.

Verden er full av penger, men økonomi kan være vanskelig å forstå. Både for store og små. Å lære barn og unge om penger er enormt viktige, men ikke det letteste i verden. Derfor utviklet vi et konsept som handler om mer enn bare å spare. Det handler om sunne pengevaner.

Konseptet og strategien bak baserer seg på forskning som viser at å lære barn om penger handler om mer enn bare sparing. Det handler om en bevisstgjøring av hvordan penger faktisk skapes, samt at det er lov å gjøre mer enn å spare pengene. Man kan faktisk både bruke og dele dem. Et viktig moment er også forståelsen for at penger og verdier må skapes, penger dukker jo ikke opp ut av det blå. Dessverre.
Sparebanden er utviklet for å gjøre det lettere for barn å lære om penger og sunn økonomi. Gjennom flere møter med Sparebanden skal barna få oppgaver, utfordringer, men også stilles spørsmål om hva de selv vil gjøre med pengene sine. De skal få bestemme selv. Dette åpner for både bevisstgjøring blant voksne og barn, men også for at barna kan gjøre egne erfaringer i det virkelige liv. Noe du kan se her da vi ga sendte to ivrige sparere til himmels med SpareBank 1.

Noe av det vi gjorde:
Strategi
Konseptutvikling
Innsiktsarbeid
Animasjon
Art Direction
Tekst
Sosiale medier
Motion Design
Prosjektledelse
Regi

Ekstern hjelp:

Brandlab
Sagveien Resort

Andre jobber for: