Ting vi har laget til jul

For:

O’ jul med din glede og alt det der. Julestria er for oss mer enn bare å finne det perfekte juleneket, de hardeste gavene og alle de tingene. Det er en hektisk tid hvor mange av våre kunder vil takke, ønske god jul, være relevante, gi godstemning, få folk i butikk og mye, mye mer. Her er et knippe ting vi har laget til jul. Nyt dem.

Vi som elsker julen

Allerede i oktober gikk Juleradioen live. Selvsagt var vi med på moroa. Det handlet i hovedsak om å gi god julestemning, døgnet rundt, til alle lytterne. Dem var det faktisk mange av. At musikk er en naturlig del av julen er vi alle klar over. Derfor ble det i tillegg til animasjonsfilmen du ser her, laget artikler og innhold om tidenes største julesanger.
Hundretusenvis av visninger, flust av klikk – kun ved å satse på julemusikk og godt humør. I tillegg kjørte vi svært kostnadseffektive Facebook-annonser.

Torp med nytt juledesign

Noen reiser hjem, andre reiser til et eller annet sted i verden. Nesten alle reiser i julen. Årets juledesign for Torp skulle appellere til mange, både reisende og ansatte. Et moderne og distinkt uttrykk som ble tatt ut på store og små flater, både digitalt og fysisk.

Mer jul for pengene

Biltema er hele Norges varehus. En del av jobben vår går ut på å vise et utvidet sortiment og gjøre Biltema relevante for enda flere. Vi har laget flere sesongbaserte filmer, alltid med fokus på kostnadseffektiv produksjon og å lage materiale som kan benyttes i flere flater.

Andre jobber for: